Virksomheden

Vores historie

Fyns Dental ligger i Odense, hvor vi siden 1994 har været totalleverandør af udstyr til tandlæger og klinikker på Fyn og resten af Danmark.
Fyns Dental har landsdækkende service, hvor vi tilbyder alt fra udstyr og reparationer til totalindretninger af tandlægeklinikker.
Virksomheden har i dag seks medarbejdere. Vores størrelse sikrer, at vores kunder altid er garanteret en personlig service, og med den centrale placering kan vi yde en hurtig og professionel service.

Et stærkt udgangspunkt

Uanset størrelsen og omfanget på den opgave vi påtager os, er udgangspunktet altid det samme: Vi er ikke tilfredse, før kunden er tilfreds. Det betyder blandt andet, at vi altid bliver, til opgaven er løst, og at vi altid er til at få fat på — også uden for normal arbejdstid.

Totalkoncept

Hos Fyns Dental har vi et komplet produktprogram med alt fra behandlingsstole, units, autoklaver, vinkelstykker mm, og vi varetager både små og store opgaver for klinikken.

Vi ved, at sikkerhed og kvalitet er afgørende, når man arbejder med mennesker, og vi har stor forståelse for tandlægens arbejde.

Vi kan derfor udføre professionelle løsninger i alt fra komplette indretninger til forbedringer og tilpasninger i en eksisterende klinik.

Små reparationer eller totalløsninger?

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Vi udfører alt fra reparation af vinkelstykker og units til totalindretning af klinikken med udstyr, røntgen og inventar.

Vi er selvfølgelig røntgenautoriseret ved SIS og kan hjælpe med alt indenfor røntgen, samt vi har mange års erfaring med reparation og servicering af units, autoklaver, vinkelstykker, røntgen samt digitale røntgenløsninger.