Axano

Innovation møder fascination

Med Axano får du en elegant tandlægestol, der passer til dine behov.
Axano kombinerer smart design med effektive arbejdsgange, hvilket giver en exceptionel, ergonomisk behandlingsoplevelse.
Intelligente funktioner er problemfrit integreret i Axano med Smart Touch, Smart Delivery Pro og Smart Control.
Integrerede terapifunktioner understøtter din arbejdsgang og giver sikkerhed. Summen af ​​disse funktioner skaber et fremragende samspil af innovation og fascination.

Smart Touch
Den interaktive, intuitive 10,3” Smart Touch-skærm er hjertet i Axano. Displayet byder på overskuelige funktioner ved hjælp af ultramoderne multitouch-teknologi. Du kan endda tilpasse grænsefladen ned til mindste detalje.

Smart Delivery Pro
Med den motoriserede glideskinne har du altid behandlingsstolens tandlægeelement inden for rækkevidde. Højdejusteringsfunktionen justerer automatisk stolen til din højde, og Smart Delivery Pro giver dig mulighed for at behandle ergonomisk, uden anstrengelse, hver dag i timevis.

Ambient Light
Det subtile Ambient Light på tandlæge- og assistentelementet og patientstolen skaber en excellent og behagelig atmosfære. Derudover giver de mange forskellige farvemuligheder dig mulighed for at skabe en fremragende atmosfære designet til at passe til klinikkens omgivelser. For eksempel indikerer det grønne omgivende lys, at en hygiejneproces kører. Du kan også vælge specifikke farver, der matcher polstringen.