Unicline S

ERGONOMI TIL FINGERSPIDSERNE!

Vores mål med UnicLine S har været at skabe et smukt funktionelt nordisk design i solide materialer som aluminium og glas – og som samtidigt skaber behagelige og afslappede rammer for patient og tandlæge.
Lyset har ligeledes haft stor betydning i arbejdet med UnicLine S – fx kan tandlæge og assistent skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og kan derved fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene.
Det kalder vi lys-ergonomi, at sidde med det rigtige lys.

Vi kender alle den daglige situation hvor vi gerne vil fastholde øjnenes fokus i patientens mund, men tit i behandlingen er tvunget til at flytte øjnene væk for at orientere sig om instrumentets indstillinger – oftest en simpel information om instrumentets spray.
Denne daglige udfordring har vi løst med UnicLine S ved at projicere instrumentinformationerne ned på patientens serviet og derved kan tandlæge og assistenten skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene. Det kalder vi lys-ergonomi, fordi vi undgår at belaste øjnene ved konstant at skifte fokus og lysintensitet.

  1. For at skabe et enkelt og rent design er alle filtre, rensevæsker samt flaskevand skjult bag assistentlågen.
  2. Instrumentbordets glasoverf lade er let at aftørre og har en meget hygiejnisk overflade.
  3. Fontænens overdel kan let afmonteres.
  4. Instrumentaflæg er let aftageligt og kan autoklaveres.
  5. De let aftagelige aluminiumshåndtag kan autoklaveres
  6. Trådløse fodkontroller gør det mere fleksibelt.

HER kan du se og læse mere om UnicLine S fra Heka