Eget værksted

Eget Værksted

Vi tester og reparerer selv udstyret

Vi udfører reparation af klinikkens udstyr. På vores eget værksted spænder vi bredt og har bl.a stor erfaring i reparation af eksempelvis:

  • Roterende instrumenter
  • Sirona, KaVo, W&H, NSK m.fl.
  • Autoklaver
  • lyspol
  • lamper m.m.

Eget testlab

Gennemtestning af udstyret foregår naturligvis også på eget værksted efter nøje tilpassede test og belastnings-programmer.

Mulighed for låneudstyr

Skal dit udstyr til reparation kan det være det betyder at en klinik bliver uanvendelig i reparationsperioden. Dette er en meget uhensigtsmæsssigt situation, og derfor tilbyder vi dig muligheden for at låne erstatningsudstyr imens reparationen udføres.

Spørg os med det samme

Husk at spørge os om muligheden for låneudstyr allerede når du melder fejlen.

Kan vi allerede på den indledende beskrivelse af den opståede fejl høre at der vil blive tale om noget, der ikke kan løses med det samme på stedet, har vi måske mulighed for at have erstatningsudstyret med når vi afhenter den defekte enhed.

Vi har ekspertisen lokalt

Selv om klinikudstyr i de senere år er blevet stadigt mere sofistikeret teknik har vi fulgt med udviklingen og kan fortsat tilbyde vore kunder reparation og vedligeholdelse af deres udstyr.
Det gælder også de nyeste digitaliserede produkter.

Renovering

Udover egentlige reparationer gennemfører vi også renoveringer fra units, lamper til møblering m.m.. Læs mere under afsnittet om Klinikindretning

Henter og bringer

Vi henter som oftest selv defekt udstyr ind til reparation. Det betyder faktisk, at vi nedbringer antallet af langvarige reparationer fordi det ofte viser sig, at vi kan klare problemerne på stedet når vi når frem.
Med en velsmurt vognpark kommer vi hurtigt og sikkert frem og tilbage med klinikkens udstyr.

Små reparationer eller totalløsninger?

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Vi udfører alt fra reparation af vinkelstykker og units til totalindretning af klinikken med udstyr, røntgen og inventar.

Vi er selvfølgelig røntgenautoriseret ved SIS og kan hjælpe med alt indenfor røntgen, samt vi har mange års erfaring med reparation og servicering af units, autoklaver, vinkelstykker, røntgen samt digitale røntgenløsninger.